Inebrya Ogenex Fiber Perfector Pro-Blonde hajszerkezet újjáépítő kezelés

Inebrya Ogenex Fiber Perfector Pro-Blonde hajszerkezet újjáépítő kezelés 70 ml

 

Inebrya Ogenex Fiber Perfector egy egyedülálló kezelés, mely nem csak a haj külső szerekezetét állítja vissza és védőréteget képez rajta, hanem már a haj belső menalin szerkezetéhez megfelelő amino acids elemeket is visszapótolja. Használatával a haj szerkezete, nem károsul a szőkítés és festés során.

 

A vegyi eljárás során az Molekuláris amino komplex hatóanyagok behatolnak belső szerkezetébe és maximális védelmet biztosítnak a főbb összetevőknek. Azonnal szemrevélhetően javítja a haj szerkezetét. A haj selymes és dús lesz, egészen a hajtövektől a hajvégekig.

 

Ajánlott szőkítéshez, és szőke haj festéshez.

 

Használata:

1 fázis - Újraépítés: A kiválasztott szőkítőporhoz tegyen hozzá 7ml Ogenexet majd keverje össze és vigyel fel a hajra.

 

2 fázis - Hajszerekezet építés és védelem: Miután kiöblítette a szőkítőport a hajból, Használja a Pro-Blonde Perfect Krémet a hajhosszon a hajvégekig. (Használjon ecsetet.) Ezáltal lezárjuk a Kutikulát és visszaállítjuk a haj pH értéket. Maszírozza bele a hajba, majd bontófésűvel fésülje át. Hagyja hatni 2-5 percig, majd öblítse ki.

 

3 fázis - Tisztítás és fényfokozás: Használja a Pro Blonde sampon nedves hajon, alaposan maszírozza be a hajba, majd öblítse ki.

 

 

 

A szett tartalma:

Ogenex Fiber Perfector szérum - 70 ml

Ice Cream Pro-Blonde Perfect Krém - 100 ml

Ice Cream Pro-Blonde Sampon - 125 ml

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó

Inebrya Ogenex Fiber Perfector Pro-Blonde hajszerkezet újjáépítő kezelés

  • Gyártó: Inebrya
  • Termékkód: OGENEXPBKITT
  • Hűségpontok: 11339
  • Elérhetőség: Készleten
  • 20,990 Ft
  • Nettó ár: 16,528 Ft
  • Ár termékponttal: 11339

Tagek: Inebrya Ogenex Fiber Perfector Pro-Blonde hajszerkezet újjáépítő kezelés - OGENEXPBKITT (Inebrya). Inebrya Ogenex Fiber Perfector Pro-Blonde hajszerkezet újjáépítő kezelés 70 ml   Inebrya Ogenex Fiber Perfector egy