Kiszállítás

Kedves Vásárlóink!


A járványügyi helyzetre való tekintettel bevezettük az érintésmentes házhozszállítást, amelynek során sem kézzel sem tollal nem kell igazolnia a csomagátvételt. A futároknál bankkártyával is tudnak fizetni.

A megrendelt termékek utánvétes házhozszállítása a megrendelést követő 1-6 munkanapon belül történik. E-mail-ben értesítjük, ha átadtuk a csomagját a futárszolgálatnak.


Házhozszállítás:

 

Küldeménye házhozszállítás esetén a csomagfeladást követő első munkanapra érkezik ki Önhöz a GLS Futárszolgálat segítségével. A GLS Futárszolgálat e-mail-ben értesíti, hogy melyik három órás intervallumban várható a csomag érkezése, ennek módosítására van lehetőség a GLS telefonos ügyfélszolgálatán, amelynek elérhetőségeit a csomagszámmal együtt e-mail-ben küldjük Önnek. Az utánvét értékét a futárnak készpénzben vagy bankkártyával lehet kifizetni.

A házhozszállítás díja bruttó 30 000 Ft rendelési érték felett DÍJMENTES, ez alatt 1390 Ft.


Az áru átvétele:

 

​Kérjük, az áru átvétele után még a futár jelenlétében nyissa ki a csomagot. Amennyiben sérült termék van a csomagban, kérjen kárfelvételi jegyzőkönyvet a futártól. A csomag fizikai sérülésével kapcsolatos reklamáció kárfelvételi jegyzőkönyv hiányában nem érvényesíthető, hiába dokumentálja azt később fénykép- illetve videófelvételekkel. A kárjegyzőkönyv annak bizonyítására szolgál, hogy a termékeken lévő sérülés a szállítás során keletkezett és nem később. Amennyiben nem rendelkezik kárjegyzőkönyvvel, a GLS Futárszolgálat nem vállalja az okozott kár megtérítését. Mind a terméket, mind a csomagolást őrizze meg, mert azokra a későbbi kárszemle során szükség lehet.


Túlméretes és 40 kg feletti csomagok:

 

40 kg feletti és túlméretes csomagok szállítása díja 5 000 Ft


Részteljesítés:

 

Legnagyobb igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy bizonyos terméket nem tudunk szállítani, mivel az már nem elérhető. Amennyiben egy ilyen termékre is érkezik megrendelés, a csomagot e termék nélkül küldjük ki